info@loep-plus.nl

Badtextiel

+ badtextiel met logo

Voor opvallende duurzame handdoeken en strandlakens in uw eigen huisstijl bent u bij ons aan het juiste adres. Al vanaf enkele stuks uit voorraad leverbaar voorzien van uw logo.

custom made in Europa

Vanaf 100 stuks maken wij uw strandlakens helemaal op maat in Europa. Geproduceerd in elke PMS-kleur en jacquard geweven. Ook voor een klassieke geweven rand helpen wij u graag. Wij hechten veel waarde aan details, daarom voegen we een geweven label met uw logo toe aan elk product. Daarnaast kunnen we uw bedrukte handdoeken voorzien van een custom made sleeve in eigen huisstijl.

Onze badlakens met logo worden op maat geweven in Europa, vervaardigd van virgin katoen, biologisch katoen of gerecycled katoen.  Voor de badlakens bieden we ook een optie om ze volledig te bedrukken in uw huisstijl met of zonder foto in cmyck gedrukt. Alle producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd.

Naast onze custom made opties hebben wij ook een ruime voorraad handdoeken, badlakens in diverse afmetingen en talrijke kleuren, allen snel leverbaar voorzien van uw logo met borduring.

+duurzame hamamdoeken in premium kwaliteit

Onze lichtgewicht en duurzame hamamdoeken zijn niet alleen handig, maar ook mooi met uw logo subtiel geborduurd of geheel custom made met uw logo groot in het doek geweven. Ideaal voor in de koffer of strandtas. Hamamdoeken zijn ook uit voorraad leverbaar in vele kleuren en in diverse afmetingen.

Op zoek naar custom made hamamdoeken met een goed verhaal? Kies dan voor recyclede hamamdoeken geproduceerd van gebruikt katoen en plastic uit de zee wat getransformeerd wordt tot RPET. Deze materialen worden samengevoegd zodat er een sterke draad ontstaat om er vervolgens weer mooie geweven hamamdoeken met logo van te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken. We doen niets liever dan samen met u een mooi product op maat te maken.