info@loep-plus.nl

Hoodie Basic, sublimatie in eigen huisstijl

all over in eigen huisstijl

sublimatie buiten en binnenzijde mogelijk

koord en boorden in bijpassende kleuren of afwijkend

logo ook mogelijk met geweven badge.

optioneel private label in nek

vanaf 100 stuks

Unisex basic hoodie, waarbij de voorkant, achterkant, mouwen en capuchon zijn gesublimeerd met jouw full colour ontwerp.

Deze hoodie is vervaardigd van een mix van 95% polyester en 5% elastaan (ongeveer 300 g/m²), met een geborstelde binnenkant voor extra zachtheid. Het sweatshirt is voorzien van dikke ribboorden aan de onderkant en aan de manchetten voor een comfortabele pasvorm. De capuchon is gemaakt van bijpassende of contrasterende 100% katoenen stof, compleet met een trekkoord in een bijpassende of contrasterende kleur, een ritssluiting en een handige kangoeroezak. Het waslabel is netjes in de zijnaad genaaid voor een verzorgde afwerking.

Je hebt de keuze om te opteren voor het standaard satijnen maatlabel in de nek of om deze te laten bedrukken met jouw merkdetails.

Onze maattolerantie is +/- 1,5 cm en we behouden het recht om +/- 5% van de bestelhoeveelheid te leveren en te factureren. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke printkleuren tot 15% kunnen variëren in kleur en schakering ten opzichte van het originele geleverde ontwerp, omdat de kledingstukken worden bedrukt met CMYK.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoodie Basic, sublimatie in eigen huisstijl” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *